Om jag hade gnällt för ett halvår sen...

... så hade det låtit helt annorlunda.

Från att ha varit bitter över att inte komma i mina kläder är jag nu bitter över att dom ist ramlar av mig och sitter löst.
Värdsliga bekymmer.
Kanske låter jävligt dumt att klaga på att man går ner i vikt, utan en enda träningsminut, men nu är det det faktum att jag inte stannar upp som är det jobbiga.
Jag vill inte se ett som en metrev heller, tycker det är snyggare med lite former, speciellt på höfter, rumpa och byst.

Kanske borde börja baka igen?

Nåja, nu ska ongan iväg på dagis och mamman jobba ett par timmar innan det vankas 4-timmars utbildning i vin, avec och sommarens drinktrender!


Jag håller på riktigt på att bli...

... tokig.

Pussla hit, pussla dit, vem kan jobba idag, imorgon, IGÅR??!

Nåja, snart är vi nog på banan med full styrka, bara mina barn slutar vara sjuka.
Idag toppade vi tempen på 40,4.

Nåja, bara att VAB:a och se glad ut.
Ska passa på att ta med kidsen ut på lite frisk luft och djurtitt imorgon, kan nog göra dom gott! Om nån vill bli med och inte är rädd för dagisbaciller så är ni välkomna!


Vik hädan...

... bacilljävlar!

Årets andra magsjuka är nu avklarad. Eller, klar o klar, den är här iaf. Har precis skurat hela huset med klorin och kokat alla flaskor och nappar.

Kan tycka att det kan vara nog med sjukdomar nu. Jag har inte jobbat en hel vecka sen den 11 mars. Helt galet. Sjukdomar och baciller har hoppat mellan barnen och löst av varandra lagomt tills man fått bukt med den ena. Enorm frustrerande.

Mer då? Ja, jo just, Tequila har nu flyttat, hon bor hos en alldeles fantastisk familj ute i Njurunda. Dom har en hästgård där dom jobbar hemma så hon får vara ute hela dagarna och blir aldrig lämnad ensam!
Hur tråkigt det än känns att lämna bort henne så vet jag att hon har fått det underbart, och att det vart så rätt på första försöket känns skitbra. Har tänkt att vi ska åka och hälsa på henne nån dag så fort bacillerna gett sig iväg.

Missade krogkryssningen förra söndagen oxå, lite bitter är jag fortfarande men jag får en ny chans på måndag då jag får åka med Servera ist, kan bli najs! Jag hoppas bara att Tuss ordnar så att hon kan följa, det vore ju som grädden på moset!

Nej, nu ska ungarna saneras sen blir det hopp i säng för dom så en trött och utmattad mor får lägga omkull sig oxå.

Lators!


RSS 2.0