Fin och snäll...

... men jävligt dryg och trökig dobbermann säljes till lägstbjudande!

Vi är stolta ägare till en jättemysig och ståtlig dobbis, ni känner henne som Tequila.
Det är bara ett litet bekymmer. Det är fan nå fel på henne.

Hon kan inte gå i koppel, hon hatar alla människor, står inte ut med andra hundar, goes bananas när det blåser löv och är rädd för allt från kablar till tv-dosor till Fenix babygym. O som om det inte vore nog så är hon en förbannad retsticka. Stackars Wilma (pappas lilla foxterrier) får inte en lugn stund!

Oj, oj, nu smäller det i sovrummet!!

Så, tillbaka.

Hon är rent ut sagt hundarnas Dr Jekyll & Mr Hyde. Hemma är hon mysig och go, älskar att kramas och ligga nära och mysa. Är helt överförtjust i barn!! Men så fort du rasslar till med kopplet och tar ut henne så blir hon totalt crazy. Fladdrar fram och tillbaka och prioriterar inte det hon oftast är ute för o göra.

O sen vi flyttade hem från stugan nu i höst så är hon helt förvildad...

Jag kan till viss del förstå henne. Hon har extremt mycket energi som hon behöver göra av med... men allvarligt, hon skulle kunna gå 3 mil o fortfarande inte vara trött.

Jag tycker synd om henne. Verkligen. O får dåligt samvete som inte kan ge henne det hon behöver... Men det går helt enkelt inte, inte nu när jag har en liten Fenix som tar all min tid och uppmärksamhet!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Ska ni sälja Tequila?

Hon låter lite som våran Ramzes i beskrivningen. Han förstår inte heller att man går ut för att göra sina behov. Bara om man ska gå i raskt tempo då passar det att stanna varannan meter och skvätta.

Dom här raserna kräver mycket motion.

Har ni provat åka nån stans på nån gräsplan tex och låta henne springa gärnet. Kasta bollar åt henne eller nått. Funkar på Ramzes. Han sover sött efter det. Om ni inte vill ha henne lös kan ni ha sele och långrep. Brukar vi ha. Farligt med halsband om det tar tvärstop. Kram

2009-10-01 @ 11:18:24
URL: http://tjn.blogg.se/
Postat av: Siw

Usch låter inte roligt Sandra. Det behövs MYCKET social träning där, väldigt mycket, så hon inte orkar bry sig. Jag har ju god erfarenhet av monstret jag köpte (Bruttan), dagis lånar henne extra för att fostra andra hundar. Hon kanske ska vara med oss lite?

Kram

2009-10-01 @ 23:30:13
URL: http://yllegarnets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0