Då ska vi se...

... sa blinda Sara. Vad är det för en dag idag? Tisdag. Hmm, o vad har hänt sen sist...?

Jo, i fredags var vi ner på stan för o luncha och inhandla lite proviant tills lördagens kalas.
Vi skulle ju vara barnledig för första gången tillsammans, jag o Mr X, så lite starkare drycker än blandsaft behövde införskaffas.
Nå, efter lunch vart det lite bäbisklädestittning, bla på Åhlens. På Åhlens har dom en halvtrappa o ist för att lyfta upp vagnen där så tog vi rampen. Den fördömda rampen, aldrig mer. Det resulterade i att Fillenixen försvann ner igenom vagnen, nedför fotstödet som rasat och rätt ner på golvet. Det vart inte en så fasligt snabb kana ner men tillräckligt för att han skulle bli rädd o tvärledsen. Som tur var så fick Jens tag på honom så det dämpade oxå fallet.
Detta resulterade i en liten bula i pannan, efter Jens tumring, och en ledsen bebis. Det var första gången som han blivit riktigt ledsen så det gjorde förskräckligt ont i mitt hjärta. Men det var bara att försöka stålsätta sig och trösta så gott man kunde. O det gick snabbt över så så farligt vart det ju inte.

Efter det bar det iväg hem till Sandra för o lämna av lite proviant och få sig en lugnande kopp kaffe för att orka med färden hem. Väl hemma möttes jag av ett nytt vardagsrumsbord som Mr X inhandlat och BURIT hem själv från fyndlagret. Jättefint var det.

Den kvällen bestod sen av Idol och mys i soffan.

Så kom då Lördagen. Så fort barnvakten, farmor, kommit så bar det iväg mot Sandra och Magnus. Där bjöds det på suuupergod plankstek och vin. Efter dessert, kaffedrinkar och lite övrig rusdryck så letade vi oss ut i nattvimlet. Memento blev första anhalt. Och sista. Vi höll ut i en timme ungefär sen bar det av hemöver. Med ett pitstopp på mAx. Eftersom Mr X var kramsjuk och föredrog Tequila framför moi så tog jag Fillenixen och bäddade ner oss soffan, o gud vad gott vi sov! :P

Söndag och måndag var rena rama transportsträckan. Mr X var bakis i 2 dagar så det vart inte många knop. Var med Siw och doggarna till skogen på måndag förmiddag bara.

O dagen idag har fyllts av storstäd och ett rejält tvättlass av kläder och mattor.

Osså har ju såklart Fenix fått sin dos av olycka...

Mr X skulle sätta för galler vid Tequila och Wilmas korgar. Rädd som hon är, Tequila, så flög hon över gallret, upp i soffan och satte tassen rakt på kinden på Fenix. Lyckades skydda resten av kroppen på honom med min egen kropp så det vart inte så farligt. Men han fick ett litet skrubbsår av tassen och vart ordentligt ledsen. Mammas lilleponkin!

Fortsätter det så här så kommer jag att vara gråhårig innan jag fyllt 30!

Nej, nu blire nog lite kvällsfika och sen hopp i säng. Imorgon väntar datorfixardag hos Siw!


Kommentarer
Postat av: MammaTessan

Lät som en tuff vecka. Spec för Fenix. Stackarn.

Har ni inte bälde i vagnen?

2009-11-11 @ 09:05:14
URL: http://tjn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0