Att leva med kärlek...

... är ingenting man ska ta för givet.

Att få uppleva kärlek, att få må bra i sin relation är bland det finaste man kan få i livet.
Att bli fråntagen kärlek, mot sin vilja, är det mest plågsamma man kan få i livet.

Att vara formad till ensamhet, för att sen kämpa för tvåsamhet, och sen bli satt i ensamhet igen kan knäcka en människa. En människa som alltid har varit stark. Till och med han.

Jag förstår en del.
Jag förstår att alla inte "klickar".
Jag förstår att det som från början var spännande, roligt och kärleksfyllt snabbt kan gå över till slentrian, långtråkigt och gnagande.

Men jag kan inte förstå hur man kan ta sin kärlek för en annan människa, förvisa den och sen snabbt ta upp den och ge till någon annan.

Jag kanske inte förstår så mycket ändå...

Men det jag förstår, är mitt medlidande.


Den turkosa...

... klänningen fick allt hoppa ner i en påse och resa tillbaka till H&M.

Istället klickade vi (jag och Mr X, tro det eller ej!!) hem lite underkläder. Fast bara till mig då. :P

Lite Sonia Rykiel vart det, från rean!



Nöjd. Än så länge :P


Nu fick man ju mersmak...

... på klickandet.

Kanske att det dimper ner lite snygga Sonia Rykiel underkläder i brevlådan snart...

Fenixcharisma.blogg.se...

... goes modeblogg. Åtminstonde för en dag. :P

Fick hem mitt paket från H&M idag. Fyndade lite på rean på H&M Shop Online.
Jag tycker att det är himla bekvämt att handla online. Dessutom blir jag oftast mer nöjd så än när jag ska gå omkring i affären och känna stressen och leta. På webben ligger liksom allt uppradat redo att ögnas igenom av undertecknad. Inga köer och inge letande efter rätt storlek m.m.

Det här var iaf vad jag klickade hem förra veckan, och fick idag:



Tröja nr 2 har jag nu i 2 färger. Den har blitt lite av en favorit och jag väntar med spänning för o se om det kommer i fler färger.
Den sista tubklänningen vart lite tokig, den var lite stor så antingen så får jag skaffa sillisar eller så åker symaskinen fram för o sy in den lite.. Troligast det sistnämnda.

Lägg även märke till mina fantastiskt fina strumpor på min små, nätta ballerinafötter. Den bjuder jag på.

Så har vi vart...

... på dagens andra promenad. Lilleman somnar så gott i vagnen också är det skönt för mig att komma ut lite.

I helgen som var hade vi besök av en kompis till Jörgen från Gävle. Han hade även flickvän och deras tillskott Vincent med sig. Det var en underbart mysig helg som gick alltför snabbt. Vi hann iaf med lite tacos, rosévin och en tur på stan.

Man har svårt att förstå att Fenix varit så liten, o mindre tom, som Vincent. Min lilleman kändes som en jättebebis. När man hållt i Vincent ett tag och sen tog Fenix och pratade med honom så såg han så stooor ut! Kändes som om han skulle förstå allt man sa och gjorde, så stor såg han ut. :P





Idag har jag gått an på köksskåpen. 2 utav dom iaf. Det såg ut som ett bombnedslag där inne! Fick undan det mesta men nu är det bara det jobbigaste kvar. Sortera alla sablarns papper man samlar på sig. Men det får bli ett kvällsgöra... kanske till ett glas vin.

Var bort på Barngarderoben oxå en sväng. Det är en secondhand-butik med bara bebisgrejor. Så till alla er som inte tycker att begagnat är äckligt, fult och sniket; Gå dit. Supermycket fint och BILLIGT!

Hittade det här bl.a:


Totala summan: 75:-


Nej, om man ska ta o o vila lite kanske medans lilleman sover. Eller brygga en kanna kaffe. Eller kanske gå an på något annat här i lägenheten.


Btw, vi har sagt upp lägenheten. Så den sista April bosätter vi oss i stugan.
Känns bra... men konstigt.
Men det ska bli skönt att spara lite pengar. Betala undan lite saker som ligger och kanske kunna unna oss lite mys och upplevelser.



Imorgon...

... ska jag få åka till bästaste frisör-Marie igen.

Jag ska få sitta modell åt henne när hon ska göra gesällen. Trevligt värre. Så imorgon ska vi slänga i lite ny fräsch färg o sen ska håret få växa och frodas tills i Maj. Med förhoppningen att det växer minst 2, helst 3 cm.
Fast det är absolut ingenting man ska ta för givet när det gäller mitt hår. Det tog ju ca 20 år att få det ner till axlarna. Sen slutade det helt enkelt växa. Fast det är det ingen som tror på när jag säger det. Men så äre.

Igår var vi hos fotografen med Fillenixen. Han som vanligtvis är världens gladaste bebis, och skrattar jämt o ständigt, fick igår för sig att favoritsysselsättningen var att suga på underläppen. Så det var väl ungefär vad han roade sig med den timmen vi var där.. Nåja, nåra fina bilder kanske vi fick till. :P

Nej, om man ska ta o lägga sig i badet. Herrarna i huset är och kränger bilar. Bara o hoppas på stora slanten när dom kommer hem! :P

Fenix och finaste Peace igår hos Siw!


Igår var jag...

... på sjukt dåligt humör. Varför? Ja. Det kan man undra!

Idag känns det lite bättre. O idag ska jag fan ta mig utanför dörren oxå. Blir sååå förbaskat slö och uttråkad av att sitta inne.

O till helgen kanske vi får bäbisbesök! Det ser jag framemot! Få snosa ner näsan i en mycke mindre bäbis än Fillenixen!

Nej, om man ska få arslet ur vagnen kanske.

Kanske världens bästa låt.




Nu var det riktigt länge sen...

... jag skrev nått. Jag vet inte riktigt vad det beror på.

Fick det påpekat för mig igår att jag har minsann slutat lagt upp bilder på Fenix Bilddagbok oxå har jag blivit hemskt dålig på att blogga.
Bilddagboken kan jag ha en liten aning om varför den har fått stryka på foten. För det första så har jag inte orkat ladda kameran och för det andra så började jag själv lessna lite på att bara lägga ut bilder på Fenix och hur han ser ut, i olika kläder, varje dag. Jag menar, om det ändå hände nånting roligt i hans liv om dagarna så hade jag mer än gärna lagt ut det, men när det mest spännande innebär en sväng på Ica så antar jag att ingen annan heller tycker att det är speciellt roligt att se på.

O bloggen tror jag har fått stå till sidan för... ja kanske samma sak. Att det helt enkelt inte händer så mycket i våra liv nu. Vi sitter mest inne och undviker den förbenade vintern.

Men. Iaf så var det p-fest i fredags. Det var alla vi som jobbade julbord på kotten nu i vinter som möttes upp för middag på Brandstation. Det var en riktigt trevlig tillställning som slutade på Memento och sen en mindre efterluva.

Nu kommer mammsen med lite prylar. Fortsätter sen. Kanske.

Igår var det...

... roligt. Idag är det trött.

Jag återkommer när jag gått till mig.

Nu har jag...

... lottat fram en vinnare i tävlingen! Körden den klassiska "lappdragningen" så att det skulle bli så rättvist som möjligt!

Vinnaren blev.... Maijsan!!!

Så du får ett med texten "LYKKE" på. Den andra texten får tyvärr inte plats! :)

Idag slutar...

... tävlingen som jag la ut för ett tag sedan!
Eftersom det var så enormt många som tävlade så tar det lite tid att utse en vinnare.

Nej, skämtåsido. Det handlar om att jag faktiskt inte orkar just nu. Ska precis till o gona ner mig framför en film så om det är ok med er så styr jag upp det där imorgon?

Vilken hemsk tävlingsanordnare jag är. Men om det är nån av er som känner för att protestera högljutt så kan jag, om jag råkar dra just ditt namn, minsann stoppa tillbaka det i hatten igen. Dare me! :P

Nåja.

Note to...

... self.

Glöm inte att se reprisen an Paradise Hotel på tv6.se/play imorgon.

Så var vi där igen...

... när känslan av att VILJA skriva nått finns, men inte orken.
Så får det vara idag.

Kanske, kanske att orken faller sig på igen.

Nåja, nu ska jag sippa ett glas rött och mysa.

RSS 2.0