Jag skriver...

... ner det här medans jag kommer ihåg det så glömmer jag det inte. Ja, ni hajjar.

Missade tv-program som ska ses:


Senaste avsnittet av Äntligen hemma.
Debatten med Rosing och stjärnskottet Kissie.
Missade avsnitten av Top Model 13.


Så.



Idag har Fnixen haft 2 "första-gångs-upplevelser"! Först provade han hoppgungan hos Sandra o Emmy o sen fick han gröt till kvällsmat, 1 hel matsked. Toppat med bröstmjölk! O som han åt. O som han hoppade (snurrade)! :)
Nej, nu ska jag hoppa i säng, sova en stund innan prinsen vaknar och vill kliva över till mammas säng!




Jag känner...

... en sån enorm kärlek till Fenix.

Jag trodde inte att man kunde känna så. En totalt överväldigande känsla!

Idag har vi vart ner på stan och uträttat lite ärenden. Apoteket bl.a där det inhandlades lite saker till Fenix. Flytande febernedsättande, näsdroppar och termometer. Akotekstanten försökte lura på mig nå engångshylsor eller liknande till termometern, så man slipper göra ren den så ofta...?!? For real...?!! Hur jobbigt är det egentligen att tvätta ren den...?

Jobbade mitt första pass på Saffran i Lördags oxå. Det var helt sjukt. Löningslördag och närmare kassarekord! Tro att jag satt på tunnan och spelade på läppen när det värsta var över.

Ikväll är det krogboulen på Railway, sjukt rolig tillställning! Men det känns inte som om jag orkar med nå bus nu. Hade iofs varit roligt att gå på Serveramässan på Onsdag men det blir nog till o hoppa över!

Både Fenix och Mr X är sjuka. Mr X var o vaccinerade sig förra veckan för svinpesten så det är nog bara en vanlig förkylning. Fenix skulle egentligen ha fått 3-månaders vaccinet imorgon men det blir inställt eftersom han är lite krasslig. Tror dock inte att han har nån feber nu men han är fortfarande snorig och dann!

Nej, nu ska jag gona ner mig i soffan och kämpa emot tröttheten som börjar smyga sig på!


Lite bilder på Fenix och vår vardag finns på Bilddagboken!

Mange Myt...

...testas för Tracks!

Gå in här, regga er och rösta på nr 25, ADHD!





Åker inte...

... Eddie ut snart så vet inte jag. Jag tål inte se människan. O alla kommentarer han ska inflika med när han får sin jurybedömning. Det retar gallfeber på mig!!

Ut med Eddie! Ut med Eddie!

Eller iaf Niklas.

Påminn mig...

... på söndag om att jag ska berätta lite om vad som hänt den här veckan.
Orkar verkligen inte blogga nu. Kanske, KANSKE, senare.

Jaja, sluta tjata nu. Alla ni som läser, SLUTA tjata.

Lagomt trött. Ja.

Adjöken.

Jag är...

... skittrött. Fenix däremot, han är pigg som en mört. Dålig kombo.

Ska försöka få honom o förstå att vi bör vila en stund till, kanske efter att han har dyngt ner sig en gång, då brukar han kunna koppla av.

And now we wait.

God morgon...

... eller är det det?

Jo, det får man nog säga att det är. Har fått hyggligt med sömn och Fnixen verkar vara på strålande humör. Det är han ju iofs oftast.

Igår var vi ut till Lina på förmiddagen. Hon hade datorbekymmer så då ryckte vi ut för o fixa! Supermysig dag med kaffe och skitprat! Riktigt roligt att komma ut och träffa lite folk. Dagarna går så enormt sakta när man bara sitter hemma.

Innan det blev hemfärd så åkte vi förbi Maijis som hade lite kläder som hon ville bli av med! O jag som älskar att få begagnade kläder! :P

Alla barnen får nya kläder utom Sandra, hon får ärva utav andra..!

Idag tar nog jag och Siw och packar in hundarna i bilen och tar hela tattarlasset upp till Hulis urskogar! Låta dom springa lös medans vi grillar korv! Ska bli riktigt lovely!

Nej, nu ska vi äta lite frukost.

Btw, fick ett halsband av Lina igår som tack för hjälpen. Hon gör jättemycket fint! Kika in och skräddarsy ditt eget smycke!   

http://smycken.infoom.se/

Gode gud giv mig styrka...

... att orka bli på bättre humör. Jag känner mig sjukt sur, bitter och less.

Det värsta är att jag inte kan sätta fingret på vad det är som får mig att känna så här. Jag vet ju inte hur jag ska göra för att förändra. Vet inte vart jag ska börja.

Jag skulle behöva en högtryckstvätt bestående av glädje, kärlek och en hel hög endorfiner.

Tack Elis...

... för den finfina designen på bloggen! Jag är jättenöjd! :)

Sitter med morgon/förmiddagskaffet och njuter av lugnet. Fisen sover, Mr X är i Härnösand och putsar fönster och morfarn är i Huli. Han var på Jonas 30-årskalas igår så han ligger nog på kökssoffan i stugan och har spritångest nu! :P
Igår kände jag verkligen att jag ville vara där men idag har den känslan byts ut mot lättnad att jag INTE var där. Tänk o va sådär gräsligt bakis idag :S

Nej, om man ska göra nån nytta kanske... diska eller nå annat trist.

Jag har aldrig varit...

... ett större fan av morgonen. Tills nu.

Det är faktiskt en riktigt behaglig stund. O det tycker nog både jag och Fenix. Han är en sån supergo bebis på morgonen. Han vaknar runt 7 kanske men kan sen ligga och jollra för sig själv tills klockan är 8. Ibland somnar han till o med om o sover till närmare 10! :P

O morgonkaffet! Gud vad gott (livsnödvändigt) det är med kaffe på morgonen!!

Igår tog jag och Sandra och packade picknicksäcken och tog en ordentlig promenad upp till Norra Berget. Vilken jävla idé. Backen från helvetet. Trodde jag skulle krokna efter halva Baldersvägen.
Men när vi väl kom upp så var det underbart! Det finns få saker som slår att fika ute!
Baguetter, hembakta bullar, kaffe o festis! Lovely!

Idag kommer systeryster oxå, ska va här hela helgen! Mys!

Var bjuden på 30-års kalas på Lördag oxå, hade varit sjuuuukt roligt att gå på. Men jag blir nog hemma. Känns inte bra att vara borta en hel natt från Mr X och Fenix!

Nej, nu ska jag ta o tvätta stjärten på Fnixen, o få i mig en andra kopp kaffe!

Adjöken!

Trött som...

... fasiken.

Vette tusan varför. Tycker inte att jag har ansträngt mig alltför mycket idag. En promenad in till Sandra, lite fika där, datorfix o sen prommis hem igen... Det ska man väl inte bli så trött av?!
Det kan ju iofs va det ruggiga höstvädret som gör det...

Har nyss fått stryk av pappsen på Casino, väldigt irriterande. Tror jag har fått det där med o vara en dålig förlorare av honom... Kanske egenskapen som dålig vinnare oxå..? :P

Nej, nu blire bingen.


Det har varit...

... en fantastisk dag idag.

Mr X fick börja med att åka och tvätta lite fönster, fint tillskott i kassan.
Jag och Fenix klädde oss fint och åkte iväg till mormor och plastmorfar för att fira hans 60-årsdag. Plastmorfarns alltså. Det vart en hel del folk, bland annat moster med familj och morfar från Sollefteå.

Mr X åkte på eftermiddagen iväg med Siw och spårade det viltspår vi va ut och la till Tequila igår. Fantastiskt duktig var hon! Hittade på spåret direkt och sökte hela vägen upp och vart superglad när hon hittade benet! Så nu skadet minsann inhandlas spårlina och diverse attiraljer! Kul för henne. Och jättekul för Mr X, kanske han får upp intresset att träna med henne när han ser att hon tar uppgiften på allvar och inte bara fladdrar runt!

Nej, nu ska vi tydligen krypa till kojs.

Mammas goknulen!!


I brist på annat...

... kan jag väl ta o göra som många andra.

Vilka är ni, de få som läser min blogg?

Ge er till känna!

Ska bli riktigt spännande...

... att se hur Tequila reagerar imorgon när vi släpper lös henne på viltspåret vi la idag. Jag har en känsla av att hon kommer göra i byxorna. Om hon haft några dvs.

Imorgon ska jag och Fillenixen till mamma. Roffe ska ha 60-årskalas. Lite släkt ifrån Sollefteå kommer oxå, trevligt. Mr X blir nog inte med, han ska nog tvätta lite fönster + att han ska spåra med Siw.

Nej, jag har ingen ork att skriva. Har inget vettigt att säga, blir mest en massa "Idag har vi..." "Imorgon ska vi...".
Trökigt.

Så var det fredag...

... och fredag innebär fredagsmys!

På menyn står Kycklingtacos!

Tror tant Annelie skulle komma o kika Idol med oss oxå, riktigt trevligt!

Har städat och grejat hela dagen men tycker fan inte att det syns.. Jävla hundhår. Jag dammsög, skurade och dammsög igen. 15 min senare ligger det som en matta på golvet. Kul. Nej.

Nåja, nu ska jag skära lite grönsaker! Adjöken!

Det verkar fasiken...

... som om att det fungerar! Att koppla ihop bloggen med Twitter dvs.

Tack Danne för tipset!

Var i skogen med alla doggarna tidigare idag. Riktigt skönt. Vart inte så himla stora konflikter hundarna emellan som jag hade ställt in mig på. Men det var nog tack vare att vi hade våran alldeles egna Drama Queen (Wilma) kopplad.

Tequila provade på ett nytt tricks idag. Hoppa-igenom/ner i-barnvagnen-och-fastna-i-liggdelen-och-trassla-ihop-sig-med-handtaget-trixxet heter det. Sjuk hund.

Hade en väldans tur att hon missade Fenix med 10 cm annars har det kunnat sluta i totalkatastrof. Hemska tanke.

Nej, nu ska vi mysa ner oss i sängen!

Måste testa...

...om det fungerar som det ska.

Har tydligen kopplat ihop Twitter med bloggen...? Hoppas jag.
Detta med anledning att jag är fruktansvärt dålig på att twittra.

Så om allt är rätt gjort så ska det alltså synas i min Twitter http://twitter.com/Sun_d att jag gjort ett inlägg...?

Spännande!

Idag har det varit...

... en fullspäckad dag!

Vid 10 åkte vi med farmorn till Klingsta och hälsade på Åsa. Kaffe och fikabröd bjöds det på! Supergott! Tyvärr så hann vi aldrig träffa lilla Elin för hon låg och sov så gott ute i vagnen!

Sen bar det av hem för påfyllning av käk för oss båda och byte av hund. Sen upp i skogen med Siw och Bruttan. Tequila var jätteduktig. Trodde först att hon skulle bli alldeles knäpp på Bruttan men det gick förvånansvärt bra. Nu ligger hon här i fåtöljen och är helt färdig!

O Siw är så gullig så hon kommer och hämtar henne imorgon och tar med henne upp i skogen igen! Även om det inte blir varje dag så betyder det enormt mycket, för både mig och Tequila, att vi får lite hjälp!

Nej, nu ska vi mysa ner oss i soffan ett tag!

Pappa...

... fick nog idag. Han lämnade in avskedsansökan på fejjan.



Fick lite fina grejjer av mammsen som varit i Stockholm och sprungit på loppisar i helgen.
Ska knäppa lite kort imorgon så får ni se.

Morgondagen är fulltecknad.
Mr X åker tidigt på utbildningen som han börjat. Pappsen åker och sillar.
Jag, Wilma och Fillenixen blir hämtade av farmorn vid 10 för att åka till Tunbyn och hälsa på Åsa. Hon fick en liten flicka 1 vecka innan Fenix så det ska bli kul.
Sen vid 2 så kommer Siw och hämtar mig, Fenix och monstret för att åka till skogen. Tanken är att hon ska få stifta bekantskap med Bruttan. Kanske få lära sig hur man som hund ska bete sig. Det där med o nosa stjärt har ju inte hon greppat riktigt än så det ska bli spännande!

Nej, nu måste jag skörda mina låtsasgrönsaker på min själsdöda virtuella internetonani-farm.

Så var man hemma...

... i betongen igen. Usch och fy. Piss o pest o senapsgas.

Jag trivs verkligen i Huli, det är en liten fristad. O speciellt nu på hösten då det är mörkt och man får tända en brasa och en massa ljus överallt! Hade det inte varit för att det inte är det lättaste att ta sig till o från på vintern så skulle jag kunnat bo där året om.

Men det är väl därför man tycker att det är mysigt, för att man inte är där jämt.

Nu har vi kusin Isak och faster Marlene här på besök. Smaskats pizza (sallad för min del) till reprisen av Idol har det gjorts!

Imorgon börjar Mr X sin utbildning. Känns konstigt att man ska vara ensam hemma på dagarna igen...

Nej, nu ska jag slöa ner mig i soffan igen! Sen blire bad med Fnixen!

RSS 2.0